Rum Stafide Budinca De Orez
Rum stafide Budinca de orez este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 367 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Dacă aveți jumătate și jumătate, sare kosher, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rum-Stafide Budinca De Orez, Rum-Stafide Budinca De Orez, și Rum Stafide Budinca De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați stafidele și romul. Pune deoparte.
Combinați orezul și sarea cu 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie din oțel inoxidabil cu fund greu. Aduceți-l la fierbere, amestecați o dată și fierbeți, acoperit, la cel mai mic foc timp de 8 până la 9 minute, până când cea mai mare parte a apei este absorbită. (Dacă aragazul dvs. este foarte fierbinte, trageți tigaia la jumătatea arzătorului.)
Se amestecă 4 căni de jumătate și jumătate și zahăr și se aduce la fierbere. Simmer neacoperit timp de 25 de minute, până când orezul este foarte moale. Se amestecă des, în special spre sfârșit. Amestecați încet oul bătut și continuați să gătiți timp de 1 minut. De pe foc, adăugați ceașca rămasă de jumătate și jumătate, vanilia și stafidele cu orice rom rămas. Se amestecă bine.
Se toarnă într-un castron și se pune o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii pentru a preveni formarea unei piele.