Rum Raisin Eggnog Pie
Rum Raisin Eggnog Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 339 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rom, lapte evaporat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Eggnog Ciocolata Chip pâine cu unt brun Eggnog glazura, și Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel.
Instrucțiuni
Combinați stafidele și romul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 45
Desfaceți piecrust într-o placă de plăcintă de 9 inci. Îndoiți marginile sub și flautul.
Combinați ouăle, albușurile și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu. Se amestecă amestecul de stafide.
Se toarnă amestecul peste crustă.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Coaceți 25 de minute sau până la setare. Se răcește până este gata de servit.