Rulouri Wonton de pui
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete chinezești în cutia de rețete, Chicken Wonton Rolls ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 48 de porții cu 121 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente de lămâie și piper, arpagic, pui și tulpini și bucăți de ciuperci. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cupele Wonton de Pui , Supa Wonton de Pui și Supa Wonton de Pui .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate crema de brânză, 2 linguri de unt, arpagic și lămâie-piper până se omogenizează. Se amestecă puiul și ciupercile.
Pune o lingurita rotunjita in centrul unui invelis wonton. (Păstrați ambalajele rămase acoperite cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare.) Îndoiți colțul de jos peste umplutură; pliați părțile laterale spre centru. Umeziți colțul rămas cu apă; rulați strâns pentru a sigila.
Topiți untul rămas; peria wonton-uri. Haina cu crutoane.
Se aseaza pe o tava de copt; îngheţa.
Transferați într-o pungă mare pentru congelator; sigilați și congelați până la 3 luni.
Pune wonton-urile pe foi de copt unse.
Coaceți la 425° timp de 10 minute. întoarce; Coaceți 5-10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.
Serviți cald cu sos dulce-acrișor, dacă doriți.