Rulouri ușoare de ou cu sos dulce și acru de portocale

Rulouri ușoare de ou cu sos de portocale dulce și acru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 250 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 204 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ambalaje pentru rulouri de ouă, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Sos dulce și acru (pentru înmuierea rulourilor de ouă și multe altele), Rulouri de primăvară de curcan rămase cu sos de scufundare dulce și acru de afine, și Sos De Scufundare Dulce Și Acru De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cârnați rumeniti într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți excesul de grăsime și uscați-l cu prosoape de hârtie, dacă este necesar. Întoarceți cârnații în tigaie. Se amestecă ghimbirul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Adăugați amestecul de salată de varză și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute sau până când amestecul de salată de varză este fraged; lăsați să stea 30 de minute să se răcească.
Lingură 1/4 cană amestec de cârnați în centrul fiecărui înveliș de rulou de ou. Îndoiți colțul de sus al fiecărui înveliș peste umplutură; îndoiți colțurile din stânga și din dreapta peste umplutură. Periați ușor colțul rămas cu apă; rotiți bine capătul umplut spre colțul rămas și apăsați ușor pentru a sigila.
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 2 inci într - un wok sau cuptor olandez; se încălzește la 37
Se prăjesc, în loturi, 2 până la 3 minute sau până devin aurii, întorcându-se o dată; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Notă: rulourile de ouă pot fi asamblate cu până la o zi înainte.
Așezați-le într-un singur strat pe o foaie de copt, acoperiți bine cu folie de plastic și răciți. Se prăjește conform instrucțiunilor rețetei. Nu le prăjiți înainte de timp sau prăjiți și înghețați. Nu am fost mulțumiți de rezultate.