Rulouri Portocalii Ușoare

Rulouri Portocalii Ușoare
Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rulouri Portocalii Ușoare, Rulouri Portocalii Ușoare De 30 De Minute, și Rulouri Dulci Portocalii Cu Ciocolată Ușoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți crema de brânză, zahărul brun deschis și coaja de portocală la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Desfaceți aluatul de pâine franceză pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pâine FrancezăPâine Franceză
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Întindeți amestecul de brânză cremă peste aluat, lăsând o margine de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
4
Se presară cu zahăr granulat. Rulați ușor aluatul, începând de la 1 latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați în felii de 11 (1 1/4 inch).
6
Așezați feliile într-o tigaie rotundă de 8 inci ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
7
Ungeți blatul aluatului cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
8
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până devin aurii. Se amestecă împreună zahărul pudră și sucul de portocale într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
9
Stropiți peste rulouri fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Serviți imediat.
11
Doar în scopuri de testare, am folosit pâine franceză crustă Pillsbury.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista