Rulouri Elvețiene De Inspirație Marocană

Rulouri Elvețiene De Inspirație Marocană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți ghimbir gros, frunze elvețiene, sos de roșii-busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată de frunze de sfeclă marocană sau salată Elvețiană (Salade de Blettes), Swiss Chard Rolls, și Ciorbă elvețiană și rulouri crocante de șalot cu Raita de Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de legume și feliile de ghimbir într-o cratiță medie; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați orezul brun și sălbatic și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când orezul este doar fraged, 50 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Scurgeți dacă este necesar. Aruncați feliile de ghimbir. Puneți orezul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Între timp, poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 pe 9 pe 2 inci cu 1 lingură de ulei vegetal; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa verde, morcovii, ceapa, usturoiul, ghimbirul, pudra de curry, chimenul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, 6 pana la 7 minute. Se amestecă stafidele aurii, tofu și amestecul de orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Orez FiertOrez Fiert
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Adăugați laptele de nucă de cocos și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 1 minut pana cand sosul acopera spatele unei linguri. Condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească în timp ce pregătiți frunzele de ciorbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
9
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile groase din centrul fiecărei frunze; aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Tăiați fiecare frunză pe jumătate pe lungime. Tăiați capetele largi din frunze pentru a face fiecare frunză jumătate de aproximativ 10 centimetri lungime. Folosind clești și lucrând cu 1 frunză jumătate la un moment dat, înmuiați jumătatea frunzei în oala cu apă sărată clocotită timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
12
Așezați aproximativ 1/3 cană din umplutura de orez pe capătul unei jumătăți de frunze elvețiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
13
Rotiți frunza, închizând complet umplutura. Repetați cu jumătățile de frunze rămase și umplutura de orez pentru un total de 12 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
14
Întindeți 1 cană de sos pe fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
15
Așezați rulourile umplute, cu cusătura în jos, într-un singur strat deasupra sosului din vas. Puneți sosul de roșii rămas peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
16
Coaceți până când rulourile sunt încălzite, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista