O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți ghimbir gros, frunze elvețiene, sos de roșii-busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată de frunze de sfeclă marocană sau salată Elvețiană (Salade de Blettes), Swiss Chard Rolls, și Ciorbă elvețiană și rulouri crocante de șalot cu Raita de Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul de legume și feliile de ghimbir într-o cratiță medie; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați orezul brun și sălbatic și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când orezul este doar fraged, 50 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scurgeți dacă este necesar. Aruncați feliile de ghimbir. Puneți orezul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Între timp, poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 pe 9 pe 2 inci cu 1 lingură de ulei vegetal; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa verde, morcovii, ceapa, usturoiul, ghimbirul, pudra de curry, chimenul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, 6 pana la 7 minute. Se amestecă stafidele aurii, tofu și amestecul de orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orez Fiert
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Adăugați laptele de nucă de cocos și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 1 minut pana cand sosul acopera spatele unei linguri. Condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească în timp ce pregătiți frunzele de ciorbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
9
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile groase din centrul fiecărei frunze; aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Tăiați fiecare frunză pe jumătate pe lungime. Tăiați capetele largi din frunze pentru a face fiecare frunză jumătate de aproximativ 10 centimetri lungime. Folosind clești și lucrând cu 1 frunză jumătate la un moment dat, înmuiați jumătatea frunzei în oala cu apă sărată clocotită timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Așezați aproximativ 1/3 cană din umplutura de orez pe capătul unei jumătăți de frunze elvețiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Rotiți frunza, închizând complet umplutura. Repetați cu jumătățile de frunze rămase și umplutura de orez pentru un total de 12 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Întindeți 1 cană de sos pe fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
15
Așezați rulourile umplute, cu cusătura în jos, într-un singur strat deasupra sosului din vas. Puneți sosul de roșii rămas peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
16
Coaceți până când rulourile sunt încălzite, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale