Rulouri Elvețiene De Inspirație Marocană

Rulouri Elvețiene De Inspirație Marocană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți ghimbir gros, frunze elvețiene, sos de roșii-busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată de frunze de sfeclă marocană sau salată Elvețiană (Salade de Blettes), Swiss Chard Rolls, și Ciorbă elvețiană și rulouri crocante de șalot cu Raita de Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de legume și feliile de ghimbir într-o cratiță medie; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orezul brun și sălbatic și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când orezul este doar fraged, 50 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scurgeți dacă este necesar. Aruncați feliile de ghimbir. Puneți orezul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Între timp, poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 pe 9 pe 2 inci cu 1 lingură de ulei vegetal; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa verde, morcovii, ceapa, usturoiul, ghimbirul, pudra de curry, chimenul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, 6 pana la 7 minute. Se amestecă stafidele aurii, tofu și amestecul de orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orez FiertOrez Fiert
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Adăugați laptele de nucă de cocos și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 1 minut pana cand sosul acopera spatele unei linguri. Condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească în timp ce pregătiți frunzele de ciorbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
9
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile groase din centrul fiecărei frunze; aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Tăiați fiecare frunză pe jumătate pe lungime. Tăiați capetele largi din frunze pentru a face fiecare frunză jumătate de aproximativ 10 centimetri lungime. Folosind clești și lucrând cu 1 frunză jumătate la un moment dat, înmuiați jumătatea frunzei în oala cu apă sărată clocotită timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Așezați aproximativ 1/3 cană din umplutura de orez pe capătul unei jumătăți de frunze elvețiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Rotiți frunza, închizând complet umplutura. Repetați cu jumătățile de frunze rămase și umplutura de orez pentru un total de 12 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Întindeți 1 cană de sos pe fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Așezați rulourile umplute, cu cusătura în jos, într-un singur strat deasupra sosului din vas. Puneți sosul de roșii rămas peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Coaceți până când rulourile sunt încălzite, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista