Rulouri Dulci Înflorite
Această rețetă face 10 porții cu 1205 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, jeleu de coacăze, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ceapă Înflorită, Blooming Breadsticks, și Ceapă Înflorită.
Instrucțiuni
Așezați pe rulou în centrul unei foi de copt unsă. Formați șase rulouri în ovale; așezați în jurul rolei centrale, formând o floare. Pentru tulpină, rulați una dintre rulourile rămase într-un 5-in. frânghie; așezați frânghia atingând floarea. Formați rulourile rămase în frunze; aranjați pe fiecare parte a tulpinii. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Cu capătul unui mâner de lingură de lemn, faceți o indentare în centrul fiecărei petale și centru de flori; umpleți cu aproximativ 1/4 linguriță de jeleu de coacăze. Faceți o indentare în centrul fiecărei frunze; umpleți cu aproximativ 1/4 linguriță de jeleu de mentă.
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți cu grijă din tigaie într-o grătar. Umpleți indentările cu jeleu rămas. Într-un castron mic, bateți zahărul, laptele, untul și extractul cofetarilor; stropiți peste rulouri calde dulci.