Rulouri de șuncă și sparanghel
Dacă 57 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulourile de șuncă și sparanghel ar putea fi uimitoare fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 31 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de cimbru, șuncă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Rulouri De Sparanghel, și Rulouri De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) pe jumătate plin cu apă și gheață; pune deoparte.
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 inch apă până la fierbere la foc mare. Fixați sau tăiați capetele dure ale sulițelor de sparanghel.
Adăugați sparanghel în apă clocotită; gătiți descoperit 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Scoateți sparanghelul din tigaie; așezați în vasul de copt cu apă cu gheață.
Lăsați să stea 3 până la 5 minute sau până se răcește.
Se scurge; se usucă cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul și cimbru.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de maioneză peste fiecare felie de șuncă până la 1 inch de margini.
Tăiați fiecare felie de șuncă pe jumătate pe lungime.
Rulați 1 bandă de șuncă strâns în jurul fiecărei sulițe de sparanghel. A se păstra bine acoperit la frigider.