Rulouri De Șuncă De Caise
O porție conține 278 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $1.52 pe portie cade în bugetul dvs., rulouri de șuncă de caise ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise, șuncă, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri De Mic Dejun Cu Caise, Rulouri De Scorțișoară De Caise-Pecan, și Rulouri Rapide De Scorțișoară Pecan De Caise.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați 1-1/3 căni nectar de caise, muștar și sare; se aduce la fierbere. Se amestecă orezul.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea timp de 6-8 minute sau până când lichidul este absorbit.
Adăugați pătrunjel și puf cu o furculiță.
Așezați aproximativ 1/4 cană de amestec de orez pe fiecare felie de șuncă. Suprapuneți două colțuri opuse de șuncă peste amestecul de orez; asigurați-vă cu o scobitoare.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, combinați siropul și nectarul rămas; aduceți la fierbere.
Adăugați rulouri de șuncă; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 5 minute sau până când este încălzit, ungând ocazional cu sosul.