Rulouri De Șuncă De Caise

Rulouri De Șuncă De Caise
O porție conține 278 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $1.52 pe portie cade în bugetul dvs., rulouri de șuncă de caise ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise, șuncă, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri De Mic Dejun Cu Caise, Rulouri De Scorțișoară De Caise-Pecan, și Rulouri Rapide De Scorțișoară Pecan De Caise.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați 1-1/3 căni nectar de caise, muștar și sare; se aduce la fierbere. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea timp de 6-8 minute sau până când lichidul este absorbit.
3
Adăugați pătrunjel și puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4
Așezați aproximativ 1/4 cană de amestec de orez pe fiecare felie de șuncă. Suprapuneți două colțuri opuse de șuncă peste amestecul de orez; asigurați-vă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, combinați siropul și nectarul rămas; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați rulouri de șuncă; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 5 minute sau până când este încălzit, ungând ocazional cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
7
Scoateți scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista