Rulouri de vițel cu Pancetta
Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 6.41 pe portie. O porție conține 774 calorii, 55g de proteine, și 56G de grăsime. Dacă aveți vin, scaloppine de vițel de la blatul măcelarului, frunze triple de spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri de vițel (involtini) și Caponata, Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruy Oqutre, și Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați scaloppine pe hârtie cerată sau plastic.
Presărați vițel cu pătrunjel, sare și piper.
Puneți un strat subțire de brânză și câteva felii de piper prăjit pe fiecare scalopină.
Rotiți carnea de vită și înfășurați fiecare rolă cu o felie de pancetta. Asigurați-vă cu scobitori.
Prăjiți rulourile de vițel într-un strat subțire de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, până când sunt aurii peste tot și pancetta este crocantă, 5 sau 6 minute.
Scoateți din tigaie la platou cald. Întoarceți tigaia la căldură.
Adăugați o picătură de ulei și usturoi crăpat. Îndepărtați spanacul în tigaie, adăugați o notă de vin sau vermut pentru a ridica picăturile și a le combina cu verdele. Folosind clești, așezați un pat de spanac pe fiecare farfurie și deasupra cu rulouri de vițel.