Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 6.41 pe portie. O porție conține 774 calorii, 55g de proteine, și 56G de grăsime. Dacă aveți vin, scaloppine de vițel de la blatul măcelarului, frunze triple de spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri de vițel (involtini) și Caponata, Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruy Oqutre, și Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați scaloppine pe hârtie cerată sau plastic.
2
Presărați vițel cu pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Puneți un strat subțire de brânză și câteva felii de piper prăjit pe fiecare scalopină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Rotiți carnea de vită și înfășurați fiecare rolă cu o felie de pancetta. Asigurați-vă cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
5
Prăjiți rulourile de vițel într-un strat subțire de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, până când sunt aurii peste tot și pancetta este crocantă, 5 sau 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din tigaie la platou cald. Întoarceți tigaia la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați o picătură de ulei și usturoi crăpat. Îndepărtați spanacul în tigaie, adăugați o notă de vin sau vermut pentru a ridica picăturile și a le combina cu verdele. Folosind clești, așezați un pat de spanac pe fiecare farfurie și deasupra cu rulouri de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Verzii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită