Rulouri De Vinete La Grătar

Rulouri De Vinete La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rulourile de vinete la grătar. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză ricotta, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați strecurătoare sau strecurătoare peste castron. Presărați ușor sare pe fiecare felie de vinete; așezați feliile în strecurătoare. Setați placa mică deasupra feliilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați o oală mică de apă deasupra farfuriei pentru a cântări feliile de vinete și a extrage excesul de umiditate și amărăciune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute.
4
Scoateți feliile de vinete din strecurătoare. Se usucă cu prosoape de pânză curate pentru a îndepărta excesul de sare și umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Pulverizați tigaia pentru grătar de 10x10 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Încălziți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați feliile de vinete în tigaie pentru grătar; gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana cand feliile de vinete sunt fragede si au urme de gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați feliile în tigaie căptușită cu silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Încălziți cuptorul la 177°.linie tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci cu covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Într-un castron mediu, amestecați brânza ricotta, brânza Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul, firimiturile de pâine și 1 lingură de ulei de măsline până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
La un capăt al fiecărei felii de vinete, așezați 2 până la 3 lingurițe de umplutură de brânză. Rulați ușor fiecare felie de vinete pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Stropiți rulourile cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
13
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când umplutura este caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista