Rulouri De Vinete La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rulourile de vinete la grătar. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză ricotta, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați strecurătoare sau strecurătoare peste castron. Presărați ușor sare pe fiecare felie de vinete; așezați feliile în strecurătoare. Setați placa mică deasupra feliilor.
Așezați o oală mică de apă deasupra farfuriei pentru a cântări feliile de vinete și a extrage excesul de umiditate și amărăciune.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute.
Scoateți feliile de vinete din strecurătoare. Se usucă cu prosoape de pânză curate pentru a îndepărta excesul de sare și umiditate.
Pulverizați tigaia pentru grătar de 10x10 inci cu spray de gătit.
Încălziți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare.
Așezați feliile de vinete în tigaie pentru grătar; gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana cand feliile de vinete sunt fragede si au urme de gratar.
Așezați feliile în tigaie căptușită cu silicon.
Încălziți cuptorul la 177°.linie tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci cu covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Într-un castron mediu, amestecați brânza ricotta, brânza Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul, firimiturile de pâine și 1 lingură de ulei de măsline până se combină.
La un capăt al fiecărei felii de vinete, așezați 2 până la 3 lingurițe de umplutură de brânză. Rulați ușor fiecare felie de vinete pentru a închide umplutura.
Stropiți rulourile cu uleiul de măsline rămas.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când umplutura este caldă.