Rulouri De Vară Cu Ton
Ton rulouri de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 177 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de friptură de ton, ardei jalape, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salata de ton / Mac de vară a tatălui, Salată De Ton De Vară, și Rulouri De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti rulouri, clătiți bine orezul într-o sită.
Se scurge bine. Aduceți 1 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați orez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă ghimbirul, mirinul, ardeiul jalapeo tocat, șalota, zahărul, sosul de pește și sarea.
Combinați sosul de soia și 1 linguriță de zahăr; periați peste ton. Marinați în frigider 10 minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ton în tigaie; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați tonul în felii de 8 (1/4 inch grosime).
Adăugați apă fierbinte într-un vas mare, puțin adânc, la o adâncime de 1 inch.
Așezați 1 foaie de hârtie de orez în vas.
Lăsați să stea 30 de secunde sau doar până se înmoaie.
Așezați foaia pe o suprafață plană. Aranjați 1/4 cană de năsturel pentru a acoperi jumătate din foaie, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu 1/3 cană amestec de orez; se întinde uniform. Aranjați 1 felie de ton peste orez. Îndoiți laturile foii peste umplutură; începând cu partea umplută, înfășurați moda jeleu. Repetați procedura cu foile de hârtie de orez rămase, năsturelul, amestecul de orez și tonul.
Tăiați fiecare rolă în jumătate în diagonală.
Pentru a pregăti sosul, combinați oțetul și ingredientele rămase. Aranjați 2 jumătăți de rulou pe fiecare dintre cele 8 farfurii; serviți 2 1/4 lingurițe de sos cu fiecare porție.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah