Rulouri de vară cu sos de ghimbir
Rulourile de vară cu sos de ghimbir necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 130 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, sos de soia, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Rulouri De Vară Cu Sos De Scufundare Thailandez, Rulouri de vară de creveți cu sos de scufundare, și Rulouri de vară de creveți cu sos de susan-soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu combinați morcovul julienned, castravetele, mugurii de fasole, scallions, castanele de apă, ghimbirul, coriandrul, sosul de soia și sosul de pește.
Se amestecă bine. Luați o foaie de orez și înmuiați-o în apă caldă.
Așezați-l pe o suprafață curată și lăsați-l câteva secunde să se înmoaie.
Așezați o lingură de amestec în centrul foii și pliați într-un pachet pătrat ca și cum ați face un burrito. Repetați cu restul foilor de orez și amestecul.;
Într-un castron mic, amestecați ulei de susan, sos de soia, ghimbir, scallions și cilantro și serviți cu rulouri de vară.;