Rulouri De Vară Cu Creveți Mango
Mango creveți rulouri de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 113 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Vietnameză Creveți Mango Rulouri De Vară, Rulouri de vară cu creveți și Mango cu sos dulce și picant, și Rulouri proaspete de vară cu creveți, Mango, tăiței de alge și sos curry de nucă de cocos-arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron mic până se dizolvă zahărul.
Adăugați creveți într - o oală de 4 până la 5 litri de apă sărată clocotită, apoi reduceți căldura și braconați creveții la foc mic, neacoperit, până când sunt gătite, aproximativ 3 minute.
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi readuceți apa de gătit a creveților la fierbere. Răciți creveții în apă cu gheață 2 minute, apoi scurgeți și uscați.
Tăiați fiecare creveți pe jumătate pe lungime, deveining dacă este necesar.
Adăugați tăiței în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă curentă rece și se scurge bine. Amestecați oțetul, zahărul și sarea într-un castron mare până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi.
Puneți o grosime dublă de prosop de hârtie pe o suprafață de lucru și umpleți o tigaie superficială cu apă caldă. Verificați rundele de hârtie de orez și folosiți numai cele care nu au găuri. Înmuiați 1 rundă în apă caldă până când este flexibilă, 30 de secunde până la 1 minut, apoi transferați cu atenție pe prosoape de hârtie.
Aranjați 3 jumătăți de creveți (tăiați părțile în sus) la rând pe treimea inferioară (partea cea mai apropiată de dvs.) de hârtie de orez înmuiată.
Întindeți 1/4 cană de tăiței deasupra creveților și aranjați 3 frunze de coriandru, 3 frunze de mentă, 8 bețișoare de castraveți, 6 benzi de scallion și 10 bețișoare de mango orizontal deasupra tăiței. Îndoiți fundul hârtiei de orez peste umplutură și începeți să vă rostogoliți strâns, oprindu-vă la jumătatea drumului. Aranjați încă 3 frunze de mentă și încă 3 frunze de coriandru de-a lungul pliului, apoi pliați capetele și continuați să rulați.
Transferați ruloul de vară, cu cusătura în jos, pe o farfurie și acoperiți cu prosoape de hârtie umezite. Faceți încă 7 rulouri în același mod și serviți, întregi sau înjumătățite în diagonală, cu sos de scufundare.
* Disponibil pe piețele asiatice și ethnicgrocer.com (866-438-4642).
Rulourile de vară pot fi făcute cu 4 ore înainte și răcite, acoperite cu prosoape de hârtie umezite și apoi cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.