Rulourile de varză umplute cu miel și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 399 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, frunze de dafin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri de varză umplute cu orez creol și cârnați, Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu; încălziți uleiul în untul topit. Gatiti si amestecati 1/2 ceapa taiata cubulete pana devine translucida, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 linguriță de piper negru, chimen, scorțișoară, piper cayenne și oregano. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Scorțișoară
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Chimen
4
Combinați mielul, orezul, 2 lingurițe de sare, 1/4 cană de pătrunjel, migdale și coacăze într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Migdale
Pătrunjel
Miel
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se adaugă amestecul de ceapă răcit și se amestecă până se combină. Acoperiți și puneți-l la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Umpleți o oală mare pe jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți miezul din capul de varză și puneți capul în apa clocotită. Acoperiți și fierbeți până când frunzele încep să cadă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
8
Îndepărtați cele 2 straturi exterioare de frunze pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, acoperiți și continuați să gătiți încă 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Scoateți frunzele mari rămase pe farfurie. Veți avea nevoie de 8 frunze mari și aproximativ 7 frunze mai mici.
10
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Luați 1 frunză de varză și îndepărtați capătul rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
12
Așezați aproximativ 1/2 cană din amestecul de miel spre marginea inferioară a frunzei de varză și rulați într-un buștean. Repetați cu amestecul de miel rămas și încă 7 frunze mari pentru a crea 8 rulouri de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Rola
Miel
13
Căptușiți fundul unei caserole mari sau al cuptorului olandez cu 4 sau 5 frunze de varză mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor Olandez
14
Așezați rulourile de varză deasupra; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Varză
Rola
15
Adăugați frunze de dafin și piure de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Frunze De Dafin
16
Se toarnă bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
17
Presărați 1/2 ceapă feliată deasupra și acoperiți cu încă 3 sau 4 frunze de varză. Acoperiți caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Ceapă
18
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mielul este fraged și orezul este fiert, 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
Se servește cu sucuri de tigaie turnate deasupra și garnisite cu brânză feta și 2 linguri de pătrunjel.