Rulouri De Varză Umplute Cu Miel Și Orez

Rulouri De Varză Umplute Cu Miel Și Orez
Rulourile de varză umplute cu miel și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 399 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, frunze de dafin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri de varză umplute cu orez creol și cârnați, Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu; încălziți uleiul în untul topit. Gatiti si amestecati 1/2 ceapa taiata cubulete pana devine translucida, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 linguriță de piper negru, chimen, scorțișoară, piper cayenne și oregano. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
ScorțișoarăScorțișoară
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
4
Combinați mielul, orezul, 2 lingurițe de sare, 1/4 cană de pătrunjel, migdale și coacăze într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
MielMiel
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă amestecul de ceapă răcit și se amestecă până se combină. Acoperiți și puneți-l la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Umpleți o oală mare pe jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți miezul din capul de varză și puneți capul în apa clocotită. Acoperiți și fierbeți până când frunzele încep să cadă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
8
Îndepărtați cele 2 straturi exterioare de frunze pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, acoperiți și continuați să gătiți încă 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Scoateți frunzele mari rămase pe farfurie. Veți avea nevoie de 8 frunze mari și aproximativ 7 frunze mai mici.
10
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Luați 1 frunză de varză și îndepărtați capătul rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
12
Așezați aproximativ 1/2 cană din amestecul de miel spre marginea inferioară a frunzei de varză și rulați într-un buștean. Repetați cu amestecul de miel rămas și încă 7 frunze mari pentru a crea 8 rulouri de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
MielMiel
13
Căptușiți fundul unei caserole mari sau al cuptorului olandez cu 4 sau 5 frunze de varză mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Cuptor OlandezCuptor Olandez
14
Așezați rulourile de varză deasupra; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
RolaRola
15
Adăugați frunze de dafin și piure de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
16
Se toarnă bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
17
Presărați 1/2 ceapă feliată deasupra și acoperiți cu încă 3 sau 4 frunze de varză. Acoperiți caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CeapăCeapă
18
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mielul este fraged și orezul este fiert, 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Se servește cu sucuri de tigaie turnate deasupra și garnisite cu brânză feta și 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista