Rulouri de varză cu umplutură de carne și sos de ciuperci sălbatice

Rulouri de varză cu umplutură de carne și sos de ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rulourile de varză cu umplutură de carne și sos de ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 521 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână varză savoy, făină, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port, Rulouri picante de varză umplute în sos de ciuperci, și Umplutură De Ciuperci Sălbatice.

Instrucțiuni

1
Preincalzeste cuptorul la 350 de metri cubi F / 180 de metri cubi C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Umpleți o oală mare—una în care puteți scufunda un cap întreg de varză-cu apă și aduceți la fierbere. (Este util să folosiți o oală cu o inserție de strecurătoare, cum ar fi o oală pentru Paste, astfel încât să puteți ridica inserția pentru a îndepărta varza gătită, mai degrabă decât să vă luptați cu linguri sau clești.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
CleșteClește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați primul cap de varză și fierbeți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Scoateți și lăsați-l să se scurgă într-o strecurătoare în chiuvetă până când este suficient de rece pentru a se descurca. Între timp, gătiți al doilea cap de varză, scurgeți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Trageți ușor frunzele exterioare de pe fiecare varză. (Unele dintre acestea ar putea fi ud sau rupte.) Puneți-le deoparte pentru a alinia vasul de copt. Ajută la tăierea unei părți din tulpina grosieră la început și în timp ce decojiți frunzele. Scopul tău este să ai 12 până la 16 frunze medii spre mari perfecte în care să rulezi umplutura. Puneți deoparte frunzele mici pentru căptușirea vasului de copt. Dacă puteți obține mai mult de 16 frunze de umplut, faceți acest lucru—nu puteți avea niciodată prea mulți porumbei mici. Se usucă fiecare frunză și se lasă deoparte pe o bucătărie sau un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
VarzăVarză
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se pune ceapa, orezul și carnea tocată într-un robot de bucătărie; se condimentează cu sare și piper; și se învârte până se amestecă bine. Vrei să ai grijă să nu supraprocesezi umplutura—ar trebui să aibă consistența chiftelelor crude și să nu fie moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChifteleChiftele
CeapăCeapă
CarneCarne
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Așezați frunzele de varză" la alegere " pe o suprafață de lucru și împărțiți umplutura între frunze: dimensiunea exactă a porțiunii pentru fiecare va depinde de dimensiunea frunzei. (Pun umplutura cu o lingură, așezând-o lângă fundul frunzei). Dacă orice tulpină rămasă pe frunză pare deosebit de dură sau groasă, o puteți tăia cu un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
8
Rotiți frunzele în sus, pliați în lateral și capete, astfel încât umplutura să fie închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
RolaRola
9
Căptușiți fundul unui vas de copt de 9-x-12-in/23-x-30,5 cm cu orice frunze de varză rămase. (Dacă, după ce ați căptușit vasul, descoperiți că mai aveți multe frunze rămase, păstrați-le la frigider și, în cele din urmă, tocați-le, gătiți-le în unt și condimentați cu sare și piper pentru a servi ca garnitură pentru o altă masă!). Așezați rulourile deasupra, cu cusătura în jos; pot fi aglomerate împreună, atâta timp cât nu se suprapun. Dacă rămâneți fără spațiu într-un vas de copt, începeți unul mai mic, al doilea, căptușindu-l la fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Se toarnă bulionul de pui (ar trebui să vină aproximativ o treime din partea laterală a rulourilor și să nu le scufunde). Punctați vârfurile rulourilor cu restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
UntUnt
RolaRola
11
Coaceți timp de 40 de minute până la 1 oră sau până când blaturile sunt aurii și ușor crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți rulourile de varză într-un platou și păstrați-le calde (le puteți acoperi cu folie și păstrați-le în cuptorul oprit). Aruncați frunzele căptușind vasul de copt, dar rezervați bulionul, care va fi adăugat la sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VarzăVarză
BulionBulion
RolaRola
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
1
Înmuiați ciupercile uscate în apa clocotită timp de cel puțin 30 de minute, până se înmoaie. Strecurați lichidul de înmuiere printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu un prosop de hârtie sau o pânză de brânză, așezată peste un castron. Strângeți ciupercile până când sucurile sunt extrase. Puneți lichidul deoparte. Clătiți ciupercile cu apă rece, uscați-le și tocați-le grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu și gătiți ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile proaspete tocate și ciupercile uscate înmuiate și gătiți, amestecând des, până când toate ciupercile sunt moi și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Presărați ciupercile cu făina, condimentați cu sare și piper și amestecați constant până când ciupercile sunt bine acoperite. Adăugați încet lichidul rezervat de înmuiere a ciupercilor, continuând să amestecați până când tot lichidul este amestecat și s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați vinul, smântâna și orice bulion rămas în tigaia în care au fost gătite rulourile de varză, adăugând fiecare separat, amestecând continuu și lăsând sosul să se îngroașe înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
BulionBulion
CremăCremă
RolaRola
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați sucul de lămâie și reduceți focul. Fierbeți sosul timp de aproximativ 15 minute bune, până când este gros și bogat. Dacă sosul este încă prea subțire după 15 minute, ridicați focul și gătiți la fierbere ușoară, amestecând, până când se reduce în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
7
Când este gata de servit, turnați sosul de ciuperci peste rulourile de varză și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VarzăVarză
RolaRola
SosSos
8
Din dintr-o bucătărie poloneză de casă de țară de Anne Applebaum & Danielle Crittenden, cărți de cronică din 2012 pentru circulatorii
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista