Rulouri de trifoi cu usturoi și rozmarin
Rulourile de trifoi de usturoi și rozmarin ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 185 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lapte cald, zahăr, 4 lingurițe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de trifoi cu usturoi și rozmarin, Rulouri De Trifoi Cu Usturoi De Rozmarin, și Rulouri De Trifoi Cu Usturoi Și Rozmarin Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește ușor. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Se dizolvă drojdia în lapte într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați pulpa de usturoi. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 1 cană făină, 2 linguri unt, zahăr, sare, ou și rozmarin; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină.
Adăugați 2 căni de făină și bateți până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi partea de sus. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Punch aluat în jos. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Împărțiți fiecare porție în 3 bucăți și formați fiecare piesă într-o bilă. Înveliți 12 căni de brioșă cu spray de gătit; așezați 3 bile de aluat în fiecare cană de brioșă. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 40
Descoperiți aluatul și ungeți blaturile cu 1 lingură de unt topit.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi; serviți cald.