Rulouri de streusel de migdale
Rulourile cu migdale Streusel ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, sare, lapte cald și zahăr. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 13%. Rețete similare includ brioșe cu banane și migdale Kittencal cu streusel de migdale, rulouri dulci cu dovleac Streusel și rulouri Streusel cu cireșe și nuci pecan.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, untul, zahărul, ouăle și sarea și 2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punem aluatul în jos; rulați la un 15 inchi. x 10 inchi. dreptunghi. Într-un castron mare, bate ingredientele de umplutură până se omogenizează.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; cusături de etanșare.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Combinați ingredientele pentru topping; se presara peste rulouri.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mic, combinați zahărul de cofetarie, extractul și suficient lapte pentru a obține consistența de burniță; se stropesc peste rulouri.