Rulouri De Scorțișoară Glazurate
Rulouri de scorțișoară glazurate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 87 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec, stafide, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rulouri De Scorțișoară Glazurate Cu Arțar, pentru rulouri de scorțișoară glazurate cu miere și iaurt, și Rulouri De Scorțișoară Glazurate Cu Portocale De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. grăsime de jos și laturi de 13x9-inch pan. În castron mic, se amestecă 2 linguri de zahăr și scorțișoară; retrase din circuitul agricol.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 2/3 cană de lapte și 2 linguri de zahăr până se formează aluatul. Dacă aluatul este prea lipicios, amestecați treptat suficient amestec Bisquick (până la 1/4 cană) pentru a face aluatul ușor de manevrat. Întoarceți aluatul pe suprafața bine prăfuită cu amestec Bisquick; rulați ușor aluatul în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori.
Rulați aluatul în dreptunghi de 15x9 inci; se întinde cu unt.
Se presară uniform cu amestec de zahăr și stafide.
Rulați strâns, începând de la partea de 15 inci. Sigilați bine prin ciupirea marginii aluatului în rulou.
Tăiați în felii de 1 1/4 inch; așezați părțile tăiate în tigaie.
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și 2 linguri de lapte până se omogenizează.
Întindeți glazura peste rulouri calde.