Rulouri de scorțișoară din aluat de pâine congelat - ușor
Rulouri de scorțișoară din aluat de pâine congelat-ușor ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de aluat de pâine, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rulouri De Scorțișoară Pentru Aluat De Pizza, Rulouri De Scorțișoară Făcute Cu Biscuiți Congelați, și Rulouri ușoare de cină de 30 de Minute (cu aluat nebun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor 2 tigăi rotunde cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Rulați aluatul de pâine într-un dreptunghi de 18x6 inci și periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine
Unt
Rola
3
Se amestecă zahărul brun, nucile și scorțișoara într-un castron; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Nuci
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Rulați aluatul într-un buștean, începând de la marginea lungă. Umeziți marginea cu puțină apă; sigilați marginea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Rola
5
Tăiați buștenul în 20 de felii; aranjați rulourile, tăiați părțile în jos, în tigăile pregătite pentru tort. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă smântână grea peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Aluat
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se amestecă zahărul, laptele și extractul de vanilie al cofetarilor într-un castron până se omogenizează, adăugând mai mult lapte sau zahăr, după cum este necesar, astfel încât amestecul să fie ușor stropit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Vanilie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Stropiți peste rulouri calde de scorțișoară pentru a servi.