Rulouri de scorțișoară cu glazură de brânză cremă

Rulouri de scorțișoară cu glazură de brânză cremă
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Rulourile de scorțișoară cu glazură de brânză cremă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 30 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 204 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr brun ferm, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cele mai bune rulouri de scorțișoară vreodată cu glazură de brânză cremă, Plăcintă cu mere rulouri de scorțișoară cu glazură de brânză cremă, și Rulouri de scorțișoară Fantail de dovleac cu glazură de brânză cremă de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Bateți 1/2 cană de unt înmuiat la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat 1/2 cană zahăr granulat și 1 linguriță. sare, bătând la viteză medie până la lumină și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați ouăle și următoarele 2 ingrediente, bătând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
OuăOuă
4
Combinați 4 1/2 căni de făină de pâine și 1/4 linguriță. nucșoară. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică 1 până la 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
UntUnt
NucșoarăNucșoară
5
Presărați aproximativ 1/4 cană făină de pâine pe o suprafață plană; întoarceți aluatul și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute), adăugând până la 1/4 cană făină de pâine, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini și suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
6
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 până la 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
10
Rulați într-un dreptunghi de 16 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Se întinde cu 1/2 cană de unt foarte moale, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor. Se amestecă împreună zahărul brun, scorțișoara și restul de 1/2 cană de zahăr granulat și se presară amestecul de zahăr peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Se acoperă cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
13
Rulați aluatul, moda jeleu, începând de la 1 latură lungă; se taie în 16 felii (aproximativ 1 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
14
Așezați rulourile, tăiate cu părțile în jos, în 2 tigăi rotunde de 10 inci ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
15
Coaceți la 350 timp de 20 până la 22 de minute sau până când rulourile se rumenesc. Se răcește în tigăi 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Ungeți rulourile cu glazură de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
RolaRola
17
Serviți imediat.
18
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI!
19
Mere-Scorțișoară
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
20
Rulouri: pregătiți-vă conform instrucțiunilor prin pas curățați și tocați 2 mere Granny Smith (aproximativ 3 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bunica Smith AppleBunica Smith Apple
RolaRola
21
Așezați merele într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și turnați 1 cană de cidru de mere peste mere. Cuptor cu microunde la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
22
Se scurge și se răcește 15 minute. Procedați conform instrucțiunilor, presărând mere peste amestecul de zahăr la Pasul 6 înainte de a acoperi cu nuci pecan. Timp practic: 30 min.; Timp Total: 4 ore., inclusiv glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Nuci PecanNuci Pecan
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
23
Ciocolată-Scorțișoară
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
24
Rulouri: pregătiți-vă conform instrucțiunilor prin Pasul Chop 2 (4-oz.) batoane de copt cu ciocolată dulce-amăruie; se presară peste amestecul de zahăr. Procedați conform instrucțiunilor. Timp practic: 35 min.; Timp Total: 3 ore, 40 min., inclusiv glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
GlazurăGlazură
RolaRola
ZahărZahăr
25
Afine-Scorțișoară
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ScorțișoarăScorțișoară
26
Rulouri: pregătiți-vă conform instrucțiunilor prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
27
Se toarnă 1 cană de apă clocotită peste 1 cană de afine uscate; lasa sa stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
ApăApă
28
Scurgeți afine. Procedați conform instrucțiunilor, stropind afine peste amestecul de zahăr în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZahărZahăr
29
Timp practic: 30 min.; Timp Total: 3 ore, 55 min., inclusiv glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista