Rulouri De Scorțișoară

Rulourile de scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 843 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Vă este adus de femeia pionieră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat, încălziți laptele, uleiul vegetal și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu până chiar sub fierbere. Se lasă deoparte și se răcește pentru a se încălzi.
Presărați drojdia deasupra și lăsați-o să stea pe lapte timp de 1 minut.
Adăugați 8 căni de făină. Se amestecă până se combină, apoi se acoperă cu un prosop de bucătărie curat și se lasă deoparte într-un loc relativ cald timp de 1 oră. După 1 oră, scoateți prosopul și adăugați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și restul de 1 cană de făină. Se amestecă bine pentru a se combina. Folosiți aluatul imediat sau puneți-l într-un bol de amestecare și dați-l la frigider timp de până la 3 zile, dând aluatul dacă se ridică în vârful bolului. (Notă: aluatul este mai ușor de lucrat dacă a fost răcit cu cel puțin o oră înainte.) Preîncălziți cuptorul la 375 F. pentru a asambla rulourile, scoateți jumătate din aluat din tigaie/vas. Pe o suprafață de copt făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi mare, de aproximativ 30 x 10 inci. Aluatul trebuie rulat foarte mult thin.To faceți umplutura, turnați 3/4 cană la 1 cană de unt topit pe suprafața aluatului. Folosiți degetele pentru a întinde uniform untul. Presărați generos jumătate din scorțișoara măcinată și 1 cană de zahăr peste unt. Nu vă fie teamă să stropiți cu mai mult unt sau mai mult zahăr! Gooey este scopul. Acum, începând de la capătul cel mai îndepărtat de tine, rulează dreptunghiul strâns spre tine. Folosiți ambele mâini și lucrați încet, având grijă să mențineți rola strânsă. Nu vă faceți griji dacă umplutura se scurge în timp ce lucrați; asta înseamnă doar că rulourile vor fi divine. Când ajungeți la capăt, prindeți cusătura împreună și răsturnați rola astfel încât cusătura să fie cu fața în jos. Când ați terminat, veți ajunge cu un butuc lung, scorțișoară, zahăr, buștean.Glisați o placă de tăiat sub rolă și cu un cuțit ascuțit, faceți felii de 1/2 inch. Un "jurnal" va produce 20 până la 25 de role.
Se toarnă câteva lingurițe de unt topit în tigăi de tort din folie de unică folosință și se învârte pentru a acoperi.
Așezați rulourile feliate în tigăi, având grijă să nu supraaglomerați. (Fiecare tigaie va conține 7 până la 9 rulouri.) Repetați procesul de rulare/zahăr / unt cu cealaltă jumătate a aluatului și mai multe tigăi. Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Acoperiți toate tigăile cu un prosop de bucătărie și lăsați-le deoparte să se ridice pe blat timp de cel puțin 20 de minute înainte de coacere.
Scoateți prosopul și coaceți timp de 15 până la 18 minute, până se rumenesc. Nu lăsați rulourile să devină prea maronii. În timp ce rulourile se coc, faceți glazura de arțar: într-un castron mare, amestecați împreună zahărul pudră, laptele, untul, cafeaua și sarea. Stropiți în aroma de arțar.
Bateți până se omogenizează. Gustați și adăugați mai mult arțar, zahăr, unt sau alte ingrediente, după cum este necesar, până când glazura atinge consistența dorită. Glazura ar trebui să fie oarecum groasă, dar totuși foarte turnabilă.
Scoateți tigăile din cuptor. Stropiți imediat glazura deasupra. Asigurați-vă că îl obțineți în jurul marginilor și deasupra. Pe măsură ce stau, rulourile vor absorbi o parte din umiditatea și aroma glazurii. Se îmbunătățesc doar cu timpul ... nu că ar dura mai mult de câteva secunde. Fă-le pentru un prieten astăzi! Va sigila relația pe viață. Promit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.