Rulouri De Salată De Creveți

Rulouri De Salată De Creveți
Rulourile de salată de creveți necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, maioneză de canola, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Rulouri De Salată De Creveți, Rulouri de salată de creveți și Crab, și Rulouri de salată de creveți și ouă diabolice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați creveți la tigaie; saut 4 minute sau până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați creveții pe o farfurie mare; se răcește la frigider timp de 10 minute. Tăiați gros creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Combinați creveții tocați, maioneza și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Deschideți chiflele fără a se despica complet; aranjați, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Așezați 2 frunze de salată în fiecare chiflă; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista