Rulouri de primăvară în stil Shanghai (cu varză fiartă și carne de porc)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de primăvară în stil Shanghai (cu varză fiartă și carne de porc). Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1426 calorii, 4G de proteine, și 159g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, umăr de porc, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rulouri De Primăvară În Stil Shanghai, Lumpiang Shanghai (rulouri de primăvară de porc), și Lumpia Shanghai (rulouri de primăvară umplute cu carne).
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-un wok la foc mare până la fumat.
Adăugați jumătate de varză, condimentați cu sare și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se înmoaie și se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați varza rămasă și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc.
Adăugați apă pentru a acoperi, aduceți la fierbere, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 1 oră, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Adăugați carne de porc feliată și amestecați pentru a distribui. Continuați să fierbeți încă 1 oră, adăugând apă după cum este necesar, până când varza este extrem de fragedă și lichidul este complet redus.
Adăugați suspensie de amidon de porumb și lăsați amestecul să se fierbe, gătind până când amestecul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron mare.
Înfășurați rulourile de primăvară folosind această tehnică, folosind aproximativ 3 linguri de umplutură pe rolă.
Odată ce toate rulourile de primăvară sunt făcute, încălziți uleiul în wok la 375 F.
Adăugați 4 până la 6 rulouri și gătiți, agitând ocazional cu un păianjen din plasă de sârmă, până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați la cald. Repetați cu rulourile de ou rămase.
Serviți imediat cu oțet sau sos de rață pentru scufundare.