Rulouri De Primăvară Natto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Natto Spring Rolls. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 97 cenți pe porție. O porție conține 265 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, ceapă verde, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Natto Soba, {primăvară} rulouri de primăvară, și Rulouri De Primăvară.
Instrucțiuni
Se amestecă natto cu alge marine și scallions.
Adăugați pachetele de sos de soia și muștar care vin cu natto sau folosiți condimentele enumerate mai sus.
Pregătiți un teanc de ambalaje cu role de primăvară dezghețate.
Rulați amestecul natto în rulourile de primăvară, sigilând rulourile închise cu o bucată de suspensie de amidon de porumb.
Într-un wok, încălziți uleiul la 350 F. adânciți rulourile de primăvară până când cojile sunt maronii aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.