Rulouri De Primăvară De Vită Hoisin
Hoisin carne de vită Spring Rolls este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 242 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, frunze de coriandru, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rulouri de primăvară cu Avocado de pui cu baie de nuci Hoisin, Rulouri de primăvară de creveți cu baie de arahide Hoisin, și Rulouri de primăvară de creveți cu sos de scufundare Hoisin.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul într-un blender; se amestecă până se toacă.
Adăugați ghimbir și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă până se omogenizează.
Puneți carnea de vită într-o pungă mare de depozitare cu fermoar din plastic; se toarnă amestecul de usturoi, se sigilează punga și se răcește 6 ore sau peste noapte.
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada. Se usucă carnea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare. Căutați carnea de vită 3 minute pe fiecare parte sau până când este crocantă și maro auriu închis.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați bobul în benzi groase de 1/8 inch.
Înmuiați tăiței de celofan în apă fierbinte conform instrucțiunilor pachetului.
Umpleți o farfurie sau o tigaie superficială cu apă caldă. Umeziți un prosop de bucătărie cu apă, uscați-l și așezați-l pe o suprafață de lucru. Glisați 1 înveliș de hârtie de orez în apă și scufundați-l timp de câteva secunde sau până când începe să se înmoaie.
Scoateți din apă și puneți-l pe prosop.
Așezați o frunză de salată la baza cercului. Se acoperă cu un vârf de tăiței de celofan, mai multe felii de mango, fâșii de castraveți, fâșii de morcov și 1 fâșie de vită. Înfășurați cu grijă rola de jos în sus, menținând rola cât mai strânsă posibil. După 1 rolă completă, așezați mai multe frunze de coriandru și frunze de mentă pe ambalaj. Trageți părțile laterale ale ambalajului (ca un burrito) și continuați să înfășurați până când rola este sigură.
Așezați pe un platou foarte ușor uns și acoperiți cu folie de plastic; repetați cu ambalajele rămase și umplutura. Feliați rulourile în jumătate în diagonală și serviți imediat cu sos de scufundare Hoisin-arahide.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!