Rulouri de primăvară de pui și legume

Pui și legume rulouri de primăvară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 348 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătățile de piept de pui, ambalajele de primăvară, tăiței de celofan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sriracha Soia Legume Spring Rolls, Rulouri De Primăvară Quinoa De Legume, și Carne de porc și legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței de celofan în apă fierbinte timp de 10 minute, până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți 1 minut.
Adăugați puiul, morcovii, varza și sosul de soia și gătiți 2 minute, până când legumele se ofilesc. Se amestecă tăiței și scallions și se amestecă pentru a combina.
Aranjați ambalajele cu role de primăvară pe o suprafață plană. Topiți fiecare înveliș cu o cantitate egală de amestec de pui în centru (de la punct la punct).
Roll up punct de jos, tuck în părți și roll-up. Folosind degetele umezite, umeziți ultimul punct și rotiți-l pentru a sigila.
Aranjați frunzele de salată în fundul unui coș cu aburi sau strecurătoare peste apa fierbinte.
Așezați rulourile de primăvară pe salată, acoperiți și aburiți 5 minute, până când ambalajele sunt translucide.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer]()
Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer
Gew okrztraminer "Kastelaz"este o culoare galbenă aurie, luxuriantă. Buchetul său este intens, captivant și foarte complex, cu arome de trandafiri și litchis, precum și fructe uscate, cu note picante de scorțișoară și cuișoare și o notă de miere în fundal. Vinul este la fel de convingător și complex în gură: rotund și plin, compact și cremos, cu prospețime și structură armonioasă, precum și un finisaj aromat. Un vin cu finețe și caracter.