Rulouri De Primăvară De Porc La Cuptor
Carne de porc la cuptor rulouri de primăvară ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 73 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, amidon de porumb, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Rulouri De Primăvară Coapte, Rulouri De Primăvară Coapte, și Rulouri De Primăvară De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Puneți carnea de porc într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se ia de pe foc și se scurge.
Într-un castron mediu, amestecați împreună carne de porc, varză, morcov, ceapă verde, coriandru, ulei de susan, sos de stridii, ghimbir, usturoi și sos de chile.
Amestecați amidonul de porumb și apa într-un castron mic.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de porc în centrul ambalajelor de rulou de primăvară.
Rotiți ambalajele în jurul amestecului, plierea marginilor spre interior pentru a închide. Umeziți degetele în amestecul de amidon de porumb și apă și periați cusăturile de înveliș pentru a sigila.
Aranjați rulourile de primăvară într-un singur strat pe o foaie de copt medie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute, până când este fierbinte și ușor rumenit. Pentru rulouri de primăvară mai crocante, întoarceți după 10 minute,