Rulouri de primăvară cu sos de scufundare cu morcov-ghimbir
Rulourile de primăvară cu sos de scufundare cu morcov-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, muguri de ridiche, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de primăvară cu sos de scufundare cu morcov-ghimbir, Rulouri Crocante De Primăvară Cu Șuncă Cu Sos De Soia Cu Ghimbir, și Rulouri de primăvară vii cu sos de lămâie-ghimbir pentru rețete similare.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.