Rulouri de primăvară cu creveți și carne de porc

Rulouri de primăvară cu creveți și carne de porc
Creveți și carne de porc rulouri de primăvară este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de ouă, ciuperci shiitake, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri de primăvară cu creveți de porc, Rulouri de primăvară cu creveți și carne de porc, și Rulouri de primăvară vietnameze de porc și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați creveții cu 1 linguriță de sos de soia și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Într-un alt castron, aruncați carnea de porc cu restul de 1 linguriță de sos de soia și 1/4 linguriță fiecare din uleiul de susan, sare și piper. Acoperiți și refrigerați creveții și carnea de porc timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, într-un castron mic, acoperiți shiitake-ul uscat cu apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați ciupercile să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Aruncați tulpinile de ciuperci și tăiați subțire capacele shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați jumătate din ouăle bătute, întinzându-le pe fundul tigaiei. Gatiti la foc mic pana aproape setat, 30 de secunde. Întoarceți cu grijă oul și gătiți până se fixează, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se transferă pe o farfurie și se taie în fâșii subțiri.
7
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați creveții și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt fierte, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți până când este parfumat, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați carnea de porc și gătiți, rupând carnea, până când nu rămâne roz, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Adăugați carnea de porc la creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei vegetal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați morcovul, jicama, fasolea verde și shiitake și gătiți la foc moderat, aruncând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
JicamaJicama
14
Adăugați la creveți și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Într-o cratiță mare, încălziți restul de 1 litru de ulei vegetal la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
16
Adăugați inelele de șalotă și gătiți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați la umplutura ruloului de primăvară împreună cu fâșiile de ou, castravetele și restul de 1/2 linguriță de ulei de susan. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
17
Pe o suprafață de lucru, periați marginea a 1 înveliș de rulou cu arc cu puțin din ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
18
Întindeți 1/3 cană din umplutura de creveți și carne de porc pe ambalaj. Aduceți capătul inferior al ambalajului peste umplutură și înfășurați ambalajul ca un trabuc, pliant în margini în timp ce rulați. Repetați cu ambalajele rămase, umplutura și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
19
Reîncălziți uleiul vegetal la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
20
Lucrând în loturi, prăjiți rulourile de primăvară, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
21
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați rulourile de primăvară gătite calde într-un cuptor preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
22
Tăiați fiecare rulou de primăvară în jumătate, aranjați pe un platou și serviți cu sos de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista