Rulouri De Portocale-Fenicul
Nevoie de un pâine vegetariană? Rulourile de portocale-fenicul ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă caldă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Creveți cu unt de portocale și fenicul și salată de portocale, Rulouri De Salată De Morcovi Și Fenicul, și Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în 2/3 cană de apă caldă într-un bol mic; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă untul.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 75 de uncii (aproximativ 1 1/2 căni) făină, coajă portocalie, semințe de fenicul zdrobite și sare într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină; amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 4 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient). Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Aranjați bilele de aluat, la 2 centimetri distanță, pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de copt pe un suport de sârmă timp de 2 minute.
Scoateți rulourile din foaia de copt.
Serviți cald sau răciți complet pe suportul de sârmă.