Rulouri De Pizza De Casă

Rulouri De Pizza De Casă
Rulouri de Pizza de casă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 215 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2468 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella cu umiditate scăzută, ulei de canolan, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Pizza De Casă, Rulouri De Pizza Pepperoni De Casă, și Rulouri De Pizza De Casă La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune făină de pâine și sare în castron de procesor de alimente prevăzute cu lama de aluat. Porniți procesorul și adăugați ou. Apoi adăugați apă încet, urmărind ca aluatul să se formeze minge (s-ar putea să nu aveți nevoie de toată apa). Continuați procesarea până când aluatul este neted și suplu, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți aluatul din robotul de bucătărie, formați-l în disc plat. Înfășurați în folie de plastic și lăsați deoparte să se odihnească timp de o oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
În timp ce aluatul se odihnește, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Combinați cârnații și brânza și adăugați suficient sos de roșii pentru a le lega bine, dar nu atât de mult încât carnea și brânza să înoate în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Când sunteți gata să lucrați aluatul, setați rola de paste la cea mai groasă setare. Împărțiți aluatul în 4 bucăți. Trimiteți prima bucată prin rola de paste la cea mai groasă setare, pliați în jumătate și trimiteți-o din nou. Continuați să pliați și să rulați până când aluatul este neted și elastic. Apoi, setați rola de paste cu o crestătură mai mică și rulați din nou aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Rulați din nou la setarea 3 și terminați la setare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Repetați cu restul de trei bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Așezați foaia de paste pe suprafața ușor făinată și puneți 1 linguriță de umplutură la intervale de 1 1/2 până la 2 inci de-a lungul intrării aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Periați foarte ușor aluatul descoperit cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură, apoi apăsați în jurul umpluturii pentru a sigila rulourile, având grijă să apăsați cât mai mult aer din jurul umpluturii. Cu tăietor de patiserie, tăietor de pizza sau cuțit, tăiați aluatul în jurul rulourilor, rămânând aproape de umplere, dar lăsând suficient aluat, astfel încât să existe o etanșare bună în jur. Role individuale ar trebui să fie de aproximativ 1 1/4 inch pătrat. Salvați resturile de aluat. Când ați terminat cu toate foile de paste, puteți re-rula toate resturile și puteți continua să faceți rulouri de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri De PizzaRulouri De Pizza
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Înainte de a prăji, verificați rulourile pentru a vă asigura că toate marginile sunt sigilate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Se toarnă ulei în cuptorul olandez sau wok și se încălzește la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Așezați rulourile în ulei în loturi, având grijă să nu aglomerați tigaia și prăjiți până se rumenesc, răsturnând pentru a găti a doua parte când fundul este rumenit, 2 până la 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți din ulei și puneți-l pe prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
14
Se servește imediat sau se răcește și se reîncălzește la cuptor când sunteți gata de servit (8 minute la 350 km / h).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Și iată o comparație. Original în stânga, al meu în dreapta. Într-un test de gust complet părtinitor, al meu a câștigat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista