Rulouri De Pecan Peste Noapte
Overnight Pecan Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte foarte cald, zahăr brun, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri De Pecan Peste Noapte, Rulouri De Pecan Caramel Peste Noapte, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahărul granulat, sarea și drojdia.
Adăugați lapte, 1/3 cană de unt și oul. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă, câte 1 cană, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Pe suprafața ușor făinată, rulați ușor aluatul în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați într-un castron mare uns, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Ungeți tigaia de 13x9 inci. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1 cană de zahăr brun și 1/2 cană de unt până la fierbere, amestecând continuu; se ia de pe foc. Se amestecă siropul de porumb; se răcește 5 minute.
Se presară cu jumătăți de pecan.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere, cu excepția a 2 linguri de unt până se sfărâmă. Punch jos aluat. Pe suprafața făinoasă, pat sau rola în dreptunghi 15x10-inch.
Se întinde cu 2 linguri de unt; se presară cu umplutură.
Rulați strâns, începând de la partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila; întindeți și formați pentru a face uniform.
Tăiați în cincisprezece felii de 1 inch.
Acoperiți bine rulourile necoapte; refrigerați imediat cel puțin 12 ore (pentru a permite creșterea), dar nu mai mult de 48 de ore.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Descoperiți și coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Lăsați tigaia să rămână aproximativ 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste rulouri.