Caramel Pecan Rolls este un vegetarian pâine. O porție conține 269 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de lapte, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri De Pecan Caramel, Rulouri De Pecan Caramel Peste Noapte, și Rulouri De Scorțișoară Caramel-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați primele șase ingrediente; aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Se lasă deoparte să se răcească la 120 -130 -130 -130. Într-un castron, combinați 2 căni de făină și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de făină de porumb răcit; bate la foc mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3
Adăugați ouă și 1 cană de făină; se amestecă timp de 1 minut. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Întoarceți aluatul pe o placă făinoasă; frământați până se omogenizează și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați primele trei ingrediente de topping într-o cratiță; aduceți la fierbere, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se toarnă în două unse 13-in. x 9-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se presară cu nuci pecan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
10
Rulați fiecare într-un 12-in. x 15-in. dreptunghi; se întinde cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Combinați zahărul și scorțișoara; se presară peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
12
Rulați aluatul dintr-o parte lungă; prindeți cusăturile și întoarceți capetele sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Tăiați fiecare rolă în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Așezați 12 felii, tăiate cu fața în jos, în fiecare tigaie. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Se coace la 375 la 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Lăsați să se răcească 1 minut; inversați pe un platou de servire.