Rulouri De Paște Cu Scorțișoară Dulce
Rulourile de Paște cu scorțișoară dulce sunt un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rulouri De Paște Cu Scorțișoară Dulce, Rulouri Dulci De Scorțișoară De Dovleac, și Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Acoperiți o foaie mare și grea de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; adăugați făină matzo în tigaie, amestecând bine cu o lingură de lemn până când amestecul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei (aproximativ 30 de secunde).
Se ia de pe foc; așezați aluatul în vasul unui mixer cu suport. Se răcește ușor.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică cu atașamentul paletei până când aluatul este neted, răzuind părțile laterale și fundul vasului după fiecare ou.
Combinați 1/2 cană de zahăr și scorțișoară într-un castron mediu.
Cu degetele umezite, formați 1/4 cană de aluat în movile; rulați în amestec de zahăr pentru a acoperi și așezați 2 centimetri unul de celălalt pe tigaia pregătită.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți din cuptor; se răcește pe grătar.