Rulouri De Ouă Irlandeze

Rulouri De Ouă Irlandeze
Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, rulouri de ou irlandez ar putea fi un spectaculos fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 80 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 378 calorii. 349 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ulei, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri De Ouă Irlandeze, Rulouri de ouă Kolkatan – cum se fac rulouri sau împachetări de ouă în stil Kolkata, și Rulouri De Pâine Irlandeză Cu Sodă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită mărunțită, varza, cartofii, morcovul și ceapa. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați ambalajele cu role de ou pe o suprafață curată și uscată, câteva odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje Pentru Rulouri De OuAmbalaje Pentru Rulouri De Ou
4
Așezați aproximativ 1/2 cană din amestec în centrul fiecărei folii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
5
Rulați în bușteni conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Udați marginea cu apă pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
6
Fry rulează câteva la un moment dat, întorcându-se dacă este necesar, timp de aproximativ 5 minute sau până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Scoateți din uleiul fierbinte pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista