Rulouri de ouă de sud-vest

Rulouri de ouă de sud-vest
Rulourile de ouă Southwestern este un aperitiv fără lactate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 229 de calorii. Această rețetă servește 19. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 140 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor chinezești. Mergeți la magazin și luați link-uri pentru cârnați, roșii conservate, ambalaje pentru rulouri de ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ rulouri de ouă de sud-vest, rulouri de ouă de sud-vest și rulouri de ouă de sud-vest.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă fasolea, Mexicorn, roșiile și orezul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MexicornMexicorn
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți 1/3 cană de amestec de cârnați în centrul fiecărei folii de ouă. Îndoiți colțul de jos peste umplutură. Îndoiți părțile laterale spre centru peste umplutură. Umeziți colțul rămas cu apă; rulați strâns pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Într-o tigaie electrică, încălziți 1 inch de ulei la 375°. Prăjiți rulourile cu ouă, câte două, timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții19
Scor De Sănătate3
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista