Rulouri De Ouă De Dovleac
Rulourile de ouă de dovleac ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ouă, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de ciocolată cu ouă de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac, Rulouri De Scorțișoară Eggnog, și Rulouri De Scorțișoară Eggnog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Intr-o cratita mica, incalziti eggnogul, untul si dovleacul la 120 -130.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați ouă și 1/2 cană de făină; bate 3 minute mai mult. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Punch aluat în jos.
Rulează într-un 18-in. x 12-în. dreptunghi.
Combinați zahărul, cardamomul și ienibaharul.
Se presară până la 1/2 in. de margini.
Roll up stil jeleu-roll, începând cu o latură lungă; prindeți cusături pentru a sigila.
Se taie în 1-1 / 2-in. felii.
Așezați rulourile, tăiate cu fața în jos, într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, ouă, dovleac și cardamom până se amestecă.
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Răspândiți peste rulouri calde. Se răcește pe un suport de sârmă.