Rulouri De Ouă De Cârnați De Aur

Rulouri De Ouă De Cârnați De Aur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați rulourile de ouă de cârnați aurii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 300 de calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cârnați de porc jimmy dean extra blânzi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulouri De Tigaie Cu Miere De Aur, Rulouri De Cină De Aur, și Rulouri De Cină De Aur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare aproximativ 10 minute, amestecând până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz. Puneți cârnații într-o strecurătoare și lăsați să se scurgă. Cârnați rece 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună cârnați, se amestecă salată de varză, și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Periați apa în jurul marginii exterioare a fiecărui înveliș de rulou de ou. Lingură 1/3 cană amestec de cârnați în centrul fiecărui înveliș de rulou de ou. Îndoiți colțul de jos peste umplere, împingând vârful colțului sub umplere; îndoiți colțurile din stânga și din dreapta peste umplere. Bine rola umplut sfârșitul spre restul de colț; apăsați ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Prăjiți rulourile de ouă, în 8 loturi, 3 până la 4 minute sau până se rumenesc; se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Serviți imediat cu condimentele dorite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista