Rulouri De Ouă De Creveți
Reteta rulouri de ou de creveți este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, amestec de salată de varză achiziționat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 30%. Încercați Creveți, ou, și mărar Smorrebrod, Rulouri De Creveți, și Rulouri De Ouă De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, pudra de cinci condimente și sosul de soia; se amestecă bine. Pune deoparte.
În tigaie mare sau wok, încălziți 1 lingură de ulei peste hea mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați amestec de salată de varză, muguri de fasole, ceapă și rădăcină de ghimbir; gătiți și amestecați 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați amestecul de creveți și amidon de porumb; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute sau până când amestecul este bine acoperit.
Scoateți din tigaie; se răcește la temperatura camerei.
În friteuza adâncă sau cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul (3 până la 4 inci) la 177°.
Între timp, așezați 1 piele de rulou de ou pe suprafața de lucru cu 1 colț orientat spre dvs. (Acoperiți pielea rămasă cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.)
Așezați 1/4 cană amestec de salată de varză puțin sub Centrul pielii ruloului de ou. Îndoiți colțul pielii ruloului de ou cel mai apropiat de umplere peste umplere, punând punctul sub. Îndoiți și suprapuneți colțurile din dreapta și din stânga.
Periați colțul rămas cu ou; rotiți ușor ruloul de ou spre colțul rămas și apăsați pentru a sigila. (Acoperiți rola de ou umplută cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.) Repetați cu piei de rulou de ou rămase și amestecul de salată de varză.
Prăjiți rulourile de ouă, câteva pe rând, în ulei 4 până la 6 minute. întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți cu sos dulce și acru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.