Rulouri De Ouă De Creveți

Rulouri De Ouă De Creveți
Reteta rulouri de ou de creveți este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, amestec de salată de varză achiziționat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 30%. Încercați Creveți, ou, și mărar Smorrebrod, Rulouri De Creveți, și Rulouri De Ouă De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, pudra de cinci condimente și sosul de soia; se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chineză Cinci CondimentChineză Cinci Condiment
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În tigaie mare sau wok, încălziți 1 lingură de ulei peste hea mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați amestec de salată de varză, muguri de fasole, ceapă și rădăcină de ghimbir; gătiți și amestecați 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
4
Adăugați amestecul de creveți și amidon de porumb; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute sau până când amestecul este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CrevețiCreveți
5
Scoateți din tigaie; se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
În friteuza adâncă sau cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul (3 până la 4 inci) la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Între timp, așezați 1 piele de rulou de ou pe suprafața de lucru cu 1 colț orientat spre dvs. (Acoperiți pielea rămasă cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Așezați 1/4 cană amestec de salată de varză puțin sub Centrul pielii ruloului de ou. Îndoiți colțul pielii ruloului de ou cel mai apropiat de umplere peste umplere, punând punctul sub. Îndoiți și suprapuneți colțurile din dreapta și din stânga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
9
Periați colțul rămas cu ou; rotiți ușor ruloul de ou spre colțul rămas și apăsați pentru a sigila. (Acoperiți rola de ou umplută cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.) Repetați cu piei de rulou de ou rămase și amestecul de salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Prăjiți rulourile de ouă, câteva pe rând, în ulei 4 până la 6 minute. întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Serviți cu sos dulce și acru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista