Rulouri De Ouă Cu Friptură De Brânză Philly
Philly Brânză friptură rulouri de ou ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 392 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți ulei de canolan, ulei de măsline, carne de vită prăjită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Rulouri De Ouă Cu Friptură De Brânză Philly, Rulouri De Ouă Cu Friptură De Brânză Philly, și Rulouri De Ouă Cu Friptură De Brânză Philly.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți uleiul la 350 de grade F în cratiță medie. Umpleți cu suficient ulei încât rulourile de ou să nu se sprijine pe fundul tigaiei.
Se amestecă oul și laptele împreună, într-un castron mic, pentru spălarea ouălor.
În tigaia medie la foc mediu adăugați ulei de măsline, ceapă și ardei. Transpirați legumele până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați friptură de vită și sotati până când ceapa sunt translucide, aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați brânză și amestecați bine, până când brânza începe să se topească.
Se scoate de pe foc, se strecoară într-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta excesul de umiditate și se lasă să se răcească.
Împărțiți amestecul răcit în 8 părți egale.
Așezați amestecul în centrul fiecărei piele de rulou de ou. Îndoiți colțurile laterale și rotiți, sigilând marginile cu spălarea ouălor. Scufundați rulourile de ou în ulei și prăjiți, asigurându-vă că rulourile nu ating părțile laterale sau fundul tigaiei. Se prăjește în loturi, pentru a evita supra-aglomerarea. până se rumenesc.
Îndepărtați rulourile de ou pe prosoape de hârtie pentru a șterge excesul de ulei.
Tăiați rulourile de ou pe părtinire, așezați-le pe un platou de servire și serviți fierbinte