Rulouri De Ou Coapte
Rulourile de ouă coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de țelină, oțet de orez, ambalaje pentru rulouri de ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri De Ou Coapte, Rulouri De Ou Tex-Mex La Cuptor, și Rulouri De Ou Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați țelina și morcovul în robotul de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Combinați amestecul de țelină și varza într-un castron mediu. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Cuptor cu microunde la 5 minute; scurgere.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, 1/2 linguriță ghimbir și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați curcan; gatiti 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de varză, 1 1/2 linguri sos de soia și piper. Acoperiți și răciți 15 minute.
Așezați câte 1 înveliș de rulou de ou pe suprafața de lucru cu 1 colț îndreptat spre dvs. (învelișul ar trebui să arate ca un diamant). Tăiați 1 inch din colțurile din dreapta și din stânga ale ambalajului. Lingura 3 linguri de curcan de umplere în centrul de ambalaj. Îndoiți colțul inferior al învelișului ruloului de ou peste umplutură. Îndoiți în colțurile tăiate. Umezi colțul de sus al învelișului cu albus de ou; roll up jeleu-roll moda. Repetați procedura cu ambalajele rămase, umplutura de curcan și albușul de ou.
Înveliți ușor rulourile de ouă cu spray de gătit și așezați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Pentru a pregăti sosul, combinați 3/4 cană de sos de soia, oțet, ulei de susan și 1 lingură de ghimbir; se servește cu rulouri de ou.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.