Rulouri de mână Nori cu Kale și fasole verde
Rulouri de mână Nori cu Kale și fasole verde este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 134 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, zahăr, oțet de orez nesezonat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Nori-orez lipicios învelit, shiitake și fasole verde, Nori Rolls, și Kale Caesar Nori Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți orezul cu 1 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când apa a fost absorbită, aproximativ 35 de minute.
Transferați într-un castron mare și pufați cu o furculiță.
Între timp, într-un vas mic de sticlă, cuptorul cu microunde zahărul și sarea cu 2 linguri de apă la putere mare timp de 10 secunde, până când zahărul este dizolvat. Se amestecă 1 lingură de oțet de orez.
Presărați amestecul de oțet peste orezul cald și amestecați bine.
Așezați o foaie nori pe o suprafață de lucru.
Întindeți 1/4 cană de orez pe jumătatea inferioară și întindeți 1/2 linguriță de pastă de wasabi peste orez. Se acoperă cu 2 fasole verde, 1 frunză de kale și un scallion înjumătățit. Îndoiți nori pentru a forma un con sau o rolă; așezați pe un platou și repetați cu nori și umpluturi rămase.
Într-un castron, amestecați sosul de soia și uleiul de susan cu oțetul rămas.
Serviți rulourile cu sosul de scufundare.