Rulouri De Miere De Aur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de miere de aur. Această rețetă servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați miere, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Golden Honey Pan Rolls, Golden Squash Rolls, și Rulouri De Cină De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în lapte cald.
Adăugați uleiul, mierea, oul, gălbenușul de ou, sarea și 2 căni de făină. Bateți la viteză medie timp de 3 minute. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Aluatul va fi lipicios.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Împărțiți în 20 de bucăți. Formați fiecare într-o minge. Împărțiți între două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Combinați ingredientele de topping; periați 3 linguri peste rulouri. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Periați cu toppingul rămas.
Coaceți la 350 de minute timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.