Rulouri De Lasagna Cu Spanac
Spanac Lasagna role ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 55. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Dacă aveți la îndemână tăiței lasagna, cremă de brânză philadelphia, brânză mozzarella cu lapte cu umiditate scăzută și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Lasagna Cu Spanac, Lasagna-Rulouri De Spanac, și Rulouri De Lasagna Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă crema de brânză, spanacul, 1 cană de mozzarella și parmezanul până se omogenizează; se întinde pe tăiței.
Așezați, coaseți părțile în jos, într-un vas de copt pătrat de 9 inci; se acoperă cu sos și mozzarella rămasă.
Coaceți 30 min. sau până se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo