Rulouri De Homar Curry
Reteta Curry homar role ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 45. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 49 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, maioneză, mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Rulouri de homar (și lecții de homar), și New England Stil Hot Dog Role / Chifle (Pentru Role Homar Etc.) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți homarii până devin roșii aprinse, 8 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Răsuciți corpurile din cozi. Folosind foarfece, tăiați de-a lungul părții inferioare a cojilor și scoateți carnea. Înjumătățiți cozile pe lungime și aruncați intestinele întunecate. Crăpați ghearele și scoateți carnea într-o singură bucată.
Scoateți carnea de articulație.
Transferați homarul într-un bol și dați-l la frigider până la răcire.
Ținând o frunză de var, scoateți tulpina pentru a împărți frunza în jumătate. Repetați cu frunzele rămase. Frecați frunzele cu ulei; transferați pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 8 minute, până când sunt crocante.
Într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați șotul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 2 minute. Mash hamsiile cu șalotul.
Adăugați pudra de curry și gătiți până la parfum, 1 minut. Răzuiește amestecul într-un bol și lasă să se răcească. Se amestecă maioneza, sucul de lămâie și mărarul și se condimentează cu sare. La frigider timp de 15 minute.
Îndoiți maioneza curry în homar. Puneți salata în chifle; deasupra cu frunzele de tei și castravetele.