Rulouri de homar cu vinetă de lămâie și unt de usturoi
Rulourile de homar cu vinetă de lămâie și unt de usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 306 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați țelină, Chifle hot dog, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulouri de homar cu vinetă de lămâie și unt de usturoi, Rulouri de homar cu chifle cu unt de usturoi, și Homar, scoici și midii cu vinetă de usturoi de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc mediu; vezi procedura de grătar.
Plonjați 2 homari cu capul înainte într-o oală mare cu apă clocotită sărată și gătiți, parțial acoperite, la foc mediu-mare 8 minute (pentru 1 1/4-livre homari) până la 9 minute (pentru 1 1/2-livre homari) din momentul în care intră în apă.
Transferați cu clești într-o baie de gheață și lăsați să stea până se răcește complet. Întoarceți apa la fierbere și gătiți și răciți restul de 2 homari.
Scoateți carnea din gheare, articulații și cozi. Tăiați grosolan carnea.
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Bateți în scallions, țelină, frunze de țelină și pătrunjel, apoi adăugați homar și aruncați ușor. Se condimentează cu sare.
Topiți untul cu usturoiul într-o cratiță mică la foc mic, zdrobind usturoiul cu o lingură.
Periați în interiorul chiflelor cu unt de usturoi. Grătar, cu unt în jos, până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Umpleți chiflele cu homar.
* Homarii pot fi gătite cu 1 zi înainte.
Scoateți carnea din coji și răciți-o. * Chiflele pot fi preparate la grătar într-o tigaie cu grătar fierbinte cu 2 arzătoare ușor unsă la foc mediu sau prăjite într-un cuptor de 350 de 5 până la 7 minute.