Rulouri de homar cu vinetă de lămâie și unt de usturoi

Rulouri de homar cu vinetă de lămâie și unt de usturoi
Rulourile de homar cu vinetă de lămâie și unt de usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 306 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați țelină, Chifle hot dog, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulouri de homar cu vinetă de lămâie și unt de usturoi, Rulouri de homar cu chifle cu unt de usturoi, și Homar, scoici și midii cu vinetă de usturoi de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc mediu; vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Plonjați 2 homari cu capul înainte într-o oală mare cu apă clocotită sărată și gătiți, parțial acoperite, la foc mediu-mare 8 minute (pentru 1 1/4-livre homari) până la 9 minute (pentru 1 1/2-livre homari) din momentul în care intră în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Transferați cu clești într-o baie de gheață și lăsați să stea până se răcește complet. Întoarceți apa la fierbere și gătiți și răciți restul de 2 homari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Scoateți carnea din gheare, articulații și cozi. Tăiați grosolan carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Bateți în scallions, țelină, frunze de țelină și pătrunjel, apoi adăugați homar și aruncați ușor. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Topiți untul cu usturoiul într-o cratiță mică la foc mic, zdrobind usturoiul cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Periați în interiorul chiflelor cu unt de usturoi. Grătar, cu unt în jos, până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Umpleți chiflele cu homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1
* Homarii pot fi gătite cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2
Scoateți carnea din coji și răciți-o. * Chiflele pot fi preparate la grătar într-o tigaie cu grătar fierbinte cu 2 arzătoare ușor unsă la foc mediu sau prăjite într-un cuptor de 350 de 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine du Colombier Chablis cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Domaine du Colombier Chablis
Domaine du Colombier Chablis
Un vin fructat și mineral.Se împerechează bine cu aperitive, fructe de mare fierte, carne și melci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista