Rulouri De Grâu Italian

Rulouri De Grâu Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați rulourile italiene de grâu. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină, apă caldă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Rulouri De Grâu Integral, Rulouri De Grâu Integral, și Rulouri De Miere De Grâu Integral.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, zahărul alb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă clocotită și amestecați pentru a dizolva zahărul; lăsați să se răcească până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
3
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
5
Când amestecul de zahăr și apă s-a răcit, adăugați amestec de drojdie, ouă, făină integrală de grâu și 2 căni de făină de pâine. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
6
Împărțiți aluatul în douăzeci și patru de bucăți de dimensiuni egale și formați-le în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Așezați rundele pe foi de copt ușor unse. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Revista