Rulouri De Frigider De Cartofi

Rulouri De Frigider De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de frigider cu cartofi. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 119 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă caldă, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rulouri De Frigider De Cartofi, Frigider Rulouri De Cartofi Dulci, și Rulourile frigorifice cu cartofi dulci ale lui Kate.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați piureul de cartofi, untul, zahărul, melasa, oul, sarea și făina integrală de grâu; bate până se omogenizează. Amestecați suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Înveliți foile de copt cu spray de gătit și presărați cu făină de porumb; deoparte. Punch jos aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 18 bucăți. Formați fiecare într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Loc 2 în. în afară de foile de copt pregătite. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Periați rulourile cu lapte; se presară cu germeni de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
8
Coaceți la 375 de minute timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista