Rulouri De Drojdie De Brânză De Vaci
Cottage role de drojdie de brânză este un vegetarian pâine. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, ouă, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rulouri De Brânză De Vaci, Rulouri De Drojdie, și Rulouri De Drojdie Roadhouse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-o cratiță mică, încălziți brânza de vaci la 110 -115 -115 -115.
Adăugați brânza de vaci, ouăle, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu și 2 căni de făină în amestecul de drojdie. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 30 de bucăți. Formați fiecare piesă într-o rolă.
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 350 la 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă.